W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe gesponsorde tribune bij SV Dalfsen en ASC’62

Wat is er nu mooier om bij je eigen club je eigen tribunestoeltje te hebben…

Op sportpark Gerner in Dalfsen dachten ze dat ook en hebben ze de hoofdtribune voorzien van bijna 200 nieuwe tribunestoelen. De overwegend groene stadionstoeltjes met daartussen nog de zitjes in de clubkleuren van ASC’62 en SV Dalfsen.

De gesponsorde tribune zorgt uiteraard direct voor een fraaie aankleding van het complex. Om dit mooie project te kunnen financieren hebben de verenigingen een actie opgezet waarbij hun leden, sponsoren en andere donateurs hun ‘eigen’ stoeltje konden kopen. Voor 25 euro per seizoen (overeenkomst is voor drie seizoenen) kun je al eigenaar zijn van je eigen tribuneplaats tijdens de competitiewedstrijden van zowel SV Dalfsen als van ASC’62.

Om het nog persoonlijker te maken worden de aangekochte stoelen voorzien van een universele en transparante houder waar een naam of logo kan worden vermeld. Hiermee wordt de eigen stoel nog persoonlijker gemaakt. De houders worden geleverd door TAS Stadionreclame.  Op dit moment zijn er al 100 stoelen verkocht.

Stadionstoelen kunnen nu optimaal worden benut en voorzien van reclame. Dit zorgt voor extra sponsorinkomsten voor uw club met een gesponsorde tribune. De houder is universeel en is geschikt al onze stoelen. Voeg de waarde van stoelreclame direct toe in een bestaand of nieuw sponsorpakket.

Voor uw sponsoren een betaalbare & doeltreffende manier van sponsoring en voor de club betekent dit een aanvulling op de huidige sponsormogelijkheden en maakt de aanschaf van tribunestoelen mogelijk.

Lees hier het bericht op de website: https://www.dalfsennet.nl/nieuws/326877/vorderingen-langs-het-hoofdveld.html