W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe materialen polsstokhoogspringen voor Fortius

Over Fortius Drechtsteden

In opdracht van Sportbedrijf Dordrecht hebben wij onlangs nieuwe materialen voor polsstokhoogspringen mogen leveren bij Fortius. Fortius is een omnivereniging in Dordrecht, die in 2017 is ontstaan uit een fusie tussen de Dordtse Kracht en Atletiekvereniging Hercules (opgericht in 1896) en atletiekvereniging Parthenon (opgericht in 1948). Bij de atletiekvereniging kunnen leden terecht voor verschillende werp-, spring- en loopdisciplines. De oude landingsmat, overkapping en staanders voor polsstokhoogspringen zijn vervangen door nieuw atletiekmateriaal overeenkomstig met de actuele eisen. Voor het juiste gebruik van de materialen hebben wij op de locatie aan de vereniging een toelichting gegeven.

Landingsmat polsstokhoogspringen, afmetingen 800 x 600 x 90 cm, polyetherblokken zijn voorzien van luchtkamers, landingsmat is voorzien van een tussenbodem inclusief aluminium vlonder, regenhoes en verwisselbare voorzetblokken. Om de landingsmat te beschermen tegen weersinvloeden en onbevoegd gebruik, is er tevens een overkapping geleverd. De overkapping kun je in z’n geheel laten zakken zodat de mat wordt beschermd tegen knaagdieren.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze landingsmatten of standaards voor polsstokhoogspringen? Wij vertellen u graag meer! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel