W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe landingsmat voor AV de Spartaan

Op 8 mei jongstleden vond de Ter Specke Bokaal  bij AV de Spartaan in Lisse plaats. Deze wedstrijd is een van de tien atletiekwedstrijden die van het ministerie van VWS toestemming hebben gekregen om door te gaan. De tien atletiekwedstrijden vallen onder de ‘Uitzondering Topsport’ en geven de atleten de mogelijkheid om zich te kwalificeren voor grote toernooien zoals de Olympische Spelen.

Een topwedstrijd zoals de Ter Specke Bokaal kan niet plaatsvinden zonder goede atletiekmaterialen. Wij hebben dit jaar bij AV de Spartaan een nieuwe landingsmat voor het polstokhoogspringen mogen leveren in opdracht van de gemeente Lisse. De atleten kunnen erop vertrouwen dat ze op een goede kwaliteit mat zullen landen! Helaas werd tijdens de Ter Specke Bokaal het onderdeel polsstokspringen uit veiligheidsoverwegingen geschrapt in verband met de weersomstandigheden.

Wij hebben ons sinds 2002 gespecialiseerd in het aanbieden van atletiekmaterialen voor diverse disciplines. De afgelopen jaren hebben wij dan ook veel atletiekaccommodaties mogen inrichten waaronder het Olympisch Stadion. Het aanbod voor deze sport is zorgvuldig samengesteld en van hoge kwaliteit. Zo voldoen alle atletiekmaterialen die geschikt zijn voor competitief gebruik, aan de eisen van de Atletiekunie. De atletiekproducten zijn tevens gecertificeerd volgens de eisen van World Athletics. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop en plaatsing van atletiekmaterialen, wordt ons ook steeds vaker gevraagd een adviserende rol te in te nemen bij nieuw- en/of verbouwplannen.