W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe lijn calisthenics toestellen; CustomBars!

Met eigenaar Marc Suerbier in de fabriek en voorbeelden van CustomBars calisthenics parken.

Vanaf heden bieden wij een nieuwe lijn calisthenics toestellen aan, genaamd CustomBars. De calisthenics toestellen van CustomBars zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Eigenaar Marc Suerbier is zelf een enthousiaste calisthenics atleet en heeft zijn passie voor calisthenics met zijn kennis als ingenieur gecombineerd.

Wat is calisthenics?

Calisthenics is uitgegroeid tot een verzamelnaam voor alle oefeningen die worden uitgevoerd met het eigen lichaamsgewicht. Een voordeel van calisthenics is dat het een toegankelijke trainingsmethode is, iedereen kan namelijk aan de slag met zijn of haar eigen lichaamsgewicht. Het doel van calisthenics is een krachtig en lenig lichaam opbouwen.

Calisthenics CustomBars

Er is veel mogelijk bij de calisthenics lijn van CustomBars. Er kan namelijk gekozen worden voor vaste configuraties zoals bijvoorbeeld de CB club sport of de CB competition, maar er kan ook een calisthenics park helemaal op maat worden samengesteld. Daarnaast kan er ook voor losse toestellen zoals de dip bar of de incline bench gekozen worden. Dat CustomBars het belangrijk vindt dat iedereen gebruik moet kunnen maken van de toestellen, blijkt uit de twee toestellen die zo zijn gemaakt dat ook rolstoelgebruikers kunnen sporten; de pull up bar en wheelchair dip bar.

Voor elke oppervlakte, doel en doelgroep is dus een passend aanbod te bedenken. Op verzoek kunnen de palen zelfs in een RAL-kleur naar keuze worden geleverd. De toestellen zijn allemaal gecontroleerd op veiligheid door TÜV / DEKRA en de garantie op CustomBars is maar liefst 10 jaar.

Calisthenics in Nederland

Steeds meer gemeenten realiseren zich het belang van een uitgebreider aanbod aan (niet georganiseerde) sport. Daarom wint calisthenics ook in Nederland aan populariteit. Met calisthenics kun je altijd en overal trainen. Dat de populariteit van calisthenics in Nederland toeneemt blijkt onder andere uit de toename van het aantal calisthenics parken in Nederland.

Producten in dit artikel