W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe lijn outdoor fitnesstoestellen Dr. Wolff op ‘groene’ vlonders

De gemeente Amsterdam heeft voor twee verschillende locaties als eerste gekozen voor onze nieuwe lijn multifunctionele outdoor fitnesstoestellen van Dr. Wolff in combinatie met vlonders van gerecycled kunstgras.

De verschillende toestellen zijn geplaatst op Sportpark ’t Loopveld en binnenkort ook op Sportpark Middenmeer. Het voordeel is dat deze toestellen op de gerecyclede kunstgras vlonders makkelijk kunnen worden verplaatst.

Sportwetenschappelijk trainingsconcept Dr. Wolff

De outdoor fitnesstoestellen van Dr. Wolff zijn vervaardigd uit edelstaal en zijn gericht op het kunnen uitvoeren van functionele trainingen op het gebied van kracht, core-stability en mobiliteit. De drang om buiten te gaan sporten is groter dan ooit en daarom ontwikkelde Dr. Wolff een lijn fitnesstoestellen volgens een sportwetenschappelijk trainingsconcept in de buitenlucht. Er zijn veel calisthenics parken maar deze zijn veelal gericht op jongeren. De toestellen van Dr. Wolff kunnen zowel door jong als oud worden gebruikt. De toestellen kunnen ook worden geleverd met zachte beschermpolster voor gebruik op semi-openbare locaties zoals fitnessscholen, fysiotherapeuten, vakantieparken, universiteiten. Naast gerecyclede kunstgras vlonders kunnen de toestellen ook geplaatst worden op bamboe.

Gerecyclede kunstgras vlonders

De ‘GreenMatter‘ gerecyclede vlonderplanken zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De vlonderplanken zijn leverbaar in diverse afmetingen en te gebruiken voor vlonders, looppaden maar ook als deckplank voor bruggen. De producten van GreenMatter zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar.

De toestellen in Amsterdam zijn geplaatst op vlonders van gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden. Een mooi voorbeeld hoe een versleten kunstgrasveld terugkomt op het sportpark en opnieuw een functie krijgt als ondergrond in de sport.