W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe onderhoudsmodule in het Aantoonbaar Beheersysteem

Hoe werkt het? Bekijk de video!

Samen met Data Control (zusterbedrijf van Speelplan) werken wij al enige tijd samen op het gebied van het digitaal beheren van sport- en inrichtingsmaterialen via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS). Hiermee zijn wij de eerste in Nederland.

Want hoe fijn is het als alle sport- en inrichtingsmaterialen via een digitaal beheersysteem beheerd kunnen worden waardoor je niet meer voor vervelende verrassingen zoals reparaties en/of vervanging en daardoor onverwachte hoge kosten komt te staan. Met het ABS kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten, visuele inspecties en reparaties gestructureerd en up-to-date worden gehouden. Door middel van GPS identificatie ziet u waar de objecten zich bevinden. Als aanvulling op de GPS identificatie kunt u alle (verplaatsbare) sportmaterialen voorzien van een QR-code, waarmee u op elk moment kunt inzien waar het toestel zich bevindt.

De sport- en inrichtingsmaterialen worden opgenomen in het ABSweb waarna actuele onderhouds- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De gebruiker loopt via het ABSweb of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan de benodigde handelingen door. Door middel van een eigen unieke code heb je toegang tot alle relevante data in het ABS en kunnen vervolgens waardevolle overzichten gegenereerd worden die als basis dienen voor begrotingen en beheer- of beleidsplannen met betrekking tot de sportaccommodatie. Daarnaast geeft het ABS de mogelijkheid om naast rapportages ook werkbonnen te genereren voor leveranciers, aannemers, et cetera. De relevante data worden buiten ingevoerd en zijn direct via internet op kantoor beschikbaar. Naast de praktische functionaliteit van het systeem speelt het ook in op het vergroten van de veiligheid van sportaccommodaties. Door regelmatige zichtcontroles kunnen eventuele gebreken tijdig worden gesignaleerd en doorgegeven.

Nieuw: module onderhoud

Een aantal gemeenten die reeds werken met het ABS misten nog een onderhoudsmodule. Deze is onlangs toegevoegd, waardoor het vanaf nu ook mogelijk is om het beheer en onderhoud van sportvelden te monitoren. Nadat onderhoud is gepleegd kan dit eenvoudig in het systeem worden ingevoerd zodat er altijd een overzicht is van uitgevoerde en geplande werkzaamheden. Hierdoor blijven de sport- en inrichtingsmaterialen in optimale conditie.

Producten in dit artikel