W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe sportwetenschappelijke outdoor fitness by Dr. Wolff

Op het gebied van outdoor fitness zijn wij al lang actief. Omdat door allerlei verschillende omstandigheden, buiten sporten steeds populairder wordt, proberen wij ons aanbod op het gebied van outdoor fitness zo gevarieerd mogelijk te houden.

Begin dit jaar hebben wij al een nieuwe lijn outdoor fitness ‘MODERN-Line’ aan ons leveringsprogramma toegevoegd. Deze toestellen voor buitenfitness van edelstaal hebben een moderne uitstraling en zijn door de hoogwaardige afwerking onderhoudsvrij. Naast krachttoestellen hebben wij ook fitnesstoestellen voor uithoudingsvermogen en toestellen voor evenwicht, balans en mobiliteit. Een voordeel is dat een groot aantal van deze toestellen beweegbaar is.

Outdoor fitness by Dr. Wolff

Onlangs zijn wij met nog een lijn outdoor fitnesstoestellen gestart die volgens ons een mooie toevoeging is op het huidige programma. De multifunctionele trainingstoestellen van Dr. Wolff zijn ontwikkeld volgens een sportwetenschappelijk trainingsconcept voor trainingen in de buitenlucht. Op ieder toestel kunnen complete trainingsprogramma’s worden uitgevoerd. Door de moderne uitstraling van deze edelstaal toestellen passen deze in iedere omgeving (park, openbare ruimte, enz.). De toestellen zijn TÜV, GS en ISO gecertificeerd volgens DIN EN 16630:2015-06 en DIN EN 1176-1:2017. De toestellen bieden naast het uitvoeren van work-outs ook de mogelijkheid om voor wandelaars comfortabel te zitten.

Dr. Wolff

Dr. Wolff is een Duitse deskundige op het gebied van preventieve sportbeoefening en gezondheidsbevordering. Dr. Wolff is al sinds 1993 actief op het gebied van preventie van rugklachten. Rugklachten komen ongelofelijk vaak voor en herstel vereist gerichte training, controle en monitoring. Dr. Hartmut Wolff ontwikkelde hiervoor diagnostische- en trainingssystemen welke toonaangevend zijn in Europa. Hij heeft voor het eerst een sporttoestellijn voor buiten ontwikkeld op basis van de nieuwste sportwetenschappelijke inzichten en deze samen met de specialisten van TURNBAR geïmplementeerd voor de openbare ruimte.