W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe voetbaldoelen (kooimodel) voor Feyenoord

Feyenoord heeft wederom voor onze voetbaldoelen (kooimodel) gekozen. Wij hebben twee nieuwe stadiondoelen met spanstangen mogen leveren.

Deze zijn uitgevoerd met onze nieuwe netborging ‘FLEXI’. Dit zorgt voor een zeer fraaie netophanging en biedt zekerheid dat het net volledig in het doelprofiel van de voetbaldoelen is opgesloten.

Voetbaldoel met spanstangen

Het aluminium voetbaldoel met spanstangen is een officieel wedstrijddoel met een professionele uitstraling. Dit ‘kooimodel’ voetbaldoel wordt gebruikt door diverse profclubs in hun stadions en op hun jeugdcomplexen. Steeds vaker maken ook voetbalverenigingen de keuze voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Dit wedstrijddoel is een uitkomst voor elke voetbalclub ongeacht het niveau.

Ons voetbaldoel met spanstangen (kooimodel) wordt geproduceerd in Duitsland. In tegenstelling tot menig ander productieland wordt hier nog veel waarde gehecht aan de duurzaamheid en veiligheid van aluminium voetbaldoelen. Dit komt tot uiting in de innovatieve netbevestiging zonder uitstekende haken. Nog belangrijker; elk aluminium voetbaldoel wordt met de hand gelast, nadat het doelprofiel intern verstevigd is. Dankzij dit duurzame ontwerp is het mogelijk om 8 jaar garantie te bieden op de gelaste naden.

Foto’s: Gemaakt door Erwin Beltman