W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe website van W&H Sports een feit!

Wij zijn al meer dan 16 jaar een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. En al 16 jaar worden wij blij van het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions. De afgelopen jaren zijn er een hoop zaken veranderd binnen de organisatie. Zo zijn wij nieuwe partnerships aangegaan, is het bedrijf gegroeid, is de huisstijl onder handen genomen en zijn er veel nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. ‘Kwaliteit’ is altijd het sleutelwoord geweest bij het nemen van nieuwe beslissingen. Dus ook bij het ontwikkelen van een nieuwe website, die vanaf vandaag online is.

Website

Vanaf vandaag zit je naar onze gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink uitgebreid en verbeterd. Uiteraard gaan wij door met het toevoegen van nieuwe producten en content. Bezoek onze site dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Wij danken Made by US en Media Tijgers voor de prettige samenwerking! Het eindresultaat is helemaal naar wens!

Meer weten?

Op onze nieuwe site vind je ons volledige assortiment en is er meer informatie te vinden over het bedrijf, de afgeronde projecten en de laatste nieuwsupdates. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Misschien vind je dit ook interessant:

GreenMatter website officieel online!

GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunsgrasvelden…

Nieuw bij W&H Sports: beachsporten.nl en zandreiniging

W&H Sports heeft een nieuwe website beachsporten.nl ontwikkeld. Beachsporten nemen een enorme toevlucht in Nederland en zijn vooral bij jongeren steeds populairder. W&H…