W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

sv Hoofddorp heeft eerste non infill veld van Nederland

non infillOnlangs is bij SV Hoofddorp gestart met de aanleg van het eerste volledige non infill voetbalveld van Nederland.

Het kunstgrasveld van Greenfields is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en kan onder KNVB-certificaat worden geleverd.

Non-infill velden maken geen gebruik meer van invul granulaten zoals SBR, TPE of EPDM. Discussies over microplastic en gezondheidsrisico’s voor gebruikers behoren daarmee – aldus CSC-Greenfields – tot het verleden. Non-infill-velden zijn in de toekomst beter te recyclen tot producten die onder andere weer bij realisaties en renovaties van kunstgrasvelden zijn toe te passen. De oplossing is gecombineerd met optimale sporttechnische performance, speelcomfort en veiligheid voor spelers en milieu.

‘Met dit volgens een geheel nieuw procedé vervaardigd kunstgrasveld, zijn we ervan overtuigd die belangrijke voorwaarden opnieuw gedurende heel veel jaren aan onze leden en gasten te kunnen garanderen’, geeft een lid van sv Hoofddorp aan op de website.

Met het vernieuwde veld en de keuze voor sport- en inrichtingsmaterialen van W&H Sports geeft het bestuur van sv Hoofddorp blijk van een langetermijnvisie waarbij duurzaamheid en veiligheid voorop staat.

Wij wensen sv Hoofddorp velen sportieve succes toe op het nieuwe non infill kunstgrasveld!