W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Ontmoet onze nieuwe collega Jordy Kwaaitaal

Vanaf januari  dit jaar hebben wij een nieuwe collega. Zijn naam is Jordy Kwaaitaal. In het dagelijks leven voetbalt hij graag en af en toe speelt hij ook een potje tennis. Naast het wekelijks sporten, gaat hij graag minimaal een keer per jaar op wintersport (als het kan)!

Afgelopen jaar is Jordy werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer (ZZP’ER) om voor zichzelf uit te vinden wat hij leuk vindt om te doen. In dat proces kwamen wij op zijn pad en heeft hij het afgelopen jaar meerdere projecten voor ons mogen uitvoeren. Alleen was zijn doel niet om als ZZP’ER te blijven werken. Het toeval wilde dat er eind 2020 een functie bij ons beschikbaar kwam die uitermate geschikt is voor Jordy om te vervullen. Jordy gaat zich binnen de functie commercieel medewerker vooral bezighouden met planning en levering. Het kan dus goed zijn dat je Jordy een keer aan de lijn krijgt.

Jordy Kwaaitaal: “Ik ben nu werkzaam binnen een gezellig en jong team, dat alleen maar denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Naast de gezelligheid vind ik het ook mooi om te zien dat het bedrijf innovatief en ruimdenkend is. Kijk bijvoorbeeld naar het initiatief GreenMatter. Hier had ik zelf nog nooit over nagedacht maar biedt een interessante oplossing voor heel veel gemeente-ambtenaren”.

Wil je meer weten over Jordy? Bekijk dan hier zijn LinkedIn pagina.

Jordy gaat Roy van der Hulst vervangen die vanaf 1 februari aan een nieuwe uitdaging is begonnen. Wij wensen zowel Roy als Jordy veel succes en plezier in hun nieuwe baan.