W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Onze nieuwe sterspeler Teun Zethof

In juni 2021 is Teun Zethof ons marketingteam komen versterken. Als kopsterke centrale verdediger van V.V. Noordwijk weet hij zijn mannetje te staan. Als echte teamspeler zal Teun een grote bijdrage gaan leveren op het gebied van online marketing en social media!

Teun studeert momenteel aan de Hogeschool Leiden. Hier doet hij de studie commerciële economie. Verder staat hij graag op het voetbalveld. Minimaal vier keer per week is hij te vinden bij V.V. Noordwijk voor trainingen en wedstrijden. Dankzij zijn overige hobby’s, fitness en wielrennen, heeft Teun zijn energie kwijt gekund de afgelopen twee rare ‘corona’ seizoenen.

Zelf gaf Teun het volgende aan op LinkedIn over zijn nieuwe functie als junior online marketeer! “Deze functie zal ik gaan combineren met mijn studie. Ik kijk enorm uit naar dit leerzame proces en heb zin om aan de slag te gaan! ⚽️”.

Wil je meer weten over Teun? Bekijk dan hier zijn LinkedIn pagina.

Teun gaat Victor Lutke Schipholt vervangen die vanaf 1 juli aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen. Wij wensen zowel Teun als Victor veel succes en plezier met hun nieuwe uitdaging!

Misschien vind je dit ook interessant:

Ontmoet onze nieuwe collega Jordy Kwaaitaal

Vanaf januari  dit jaar hebben wij een nieuwe collega. Zijn naam is Jordy Kwaaitaal. In het dagelijks leven voetbalt hij graag en af…