W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Ooievaar is terug op het nest

Ooievaar 3Groot nieuws in DenHaag: de ooievaar is terug op het nest. In het Kyocera Stadion van ADO Den Haag is de afgelopen weken hard gewerkt om een stukje Haags karakter terug te brengen in het stadion. Door middel van meer dan 1500 nieuwe tribunestoelen is op de Haaglandentribune, ook wel Midden Noord voor de kenners, het stadswapen teruggebracht. Met de stoelen is de ooievaar afgebeeld. Door de verschillende kleuren uit het logo te gebruiken is hiermee een oud kenmerk van het stadion afgebeeld.

 

Eerder was de ooievaar al te zien bij de opening van het Kyocera Stadion in 2007 maar deze was inmiddels “gevlogen”. Een groep studenten van  het ROC Mondriaan hebben vorige week de huidige stoelen van vak N, O en P verwijdert en de mannen van Sportinstallatiebedrijf Van Vastenhoven hebben de nieuwe stoelen geplaatst.

 

ADO Den Haag zegt hier het volgende over: “Voor de WK hockey in 2014 is er in de gemeenteraad besloten dat kapotte stoelen zouden worden vervangen. Er is toen ook besloten dat het logo van de Ooievaar terug zou komen na het WK Hockey. De gemeente Den Haag komt die belofte nu na. ADO Den Haag is de gemeente voor dit mooie gebaar zeer erkentelijk.”

 

Uiteindelijk is dit met alle betrokkenen een schitterend project geworden en wij zijn erg trots hoe we met zijn alle hebben kunnen bijdragen aan deze upgrade. Eerder werden al de nieuwe business seats geplaatst in het stadion.