W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Opening SmartGoals Urban SkillCourt donderdag 22 juni

Opening SmartGoals Urban SkillCourt op donderdag 22 juni!

Na de eerder gerealiseerde SkillCourts in Rotterdam en Lichtenvoorde, heeft nu ook gemeente Amsterdam gekozen voor een SmartGoals Urban SkillCourt. Op donderdag 22 juni aanstaande ben jij – eventueel met een introducé – van harte uitgenodigd voor de opening van het SmartGoals Urban SkillCourt op sportpark Tuindorp Oostzaan in Amsterdam-Noord.

Tijdens deze dag zullen wij onder andere laten zien hoe het court werkt en welke mogelijkheden het biedt voor de gebruikers. Het nieuwe SmartGoals Urban SkillCourt is ontworpen om de gebruikers een unieke sportervaring te bieden. Met de nieuwste technologieën en geavanceerde trainingsprogramma’s, bieden wij een omgeving waar op een interactieve en attractieve wijze gesport kan worden. Het court is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren sporter. Iedereen kan bewegen op zijn of haar niveau.

Programma

Op donderdag 22 juni word jij om 14.45 uur verwelkomd. De opening begint om 15:00 uur en het programma zal tot ongeveer 16.30 uur duren. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • Ontvangst met een hapje en drankje
  • Presentatie over het idee en de filosofie
  • Presentatie SmartGoals (technische uitleg)
  • Demotraining op het court
  • Vragenronde + afsluiting

Aanmelden

Jij kunt je tot uiterlijk 12 juni aanstaande aanmelden voor de opening via deze link. Na jouw aanmelding ontvang je z.s.m. een mail met aanvullende informatie.

Wij hopen jou 22 juni aanstaande te verwelkomen!

Producten in dit artikel