W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitnesslocatie op nieuw Waterfront te Aalsmeer

Aalsmeer is van oudsher verbonden met het water. De Westeinderplassen zijn een waardevol gebied, zowel voor de leefkwaliteit van Aalsmeer als voor de toeristische-economische ontwikkeling van de omgeving. Om de relatie met het water te verbeteren is de ontwikkeling van een Waterfront van belang.

De gemeente Aalsmeer heeft de ambitie om Aalsmeer ‘een gezicht aan het water’ te geven door een aantrekkelijk Waterfront neer te zetten. Wanneer er meer gebruiksmogelijkheden komen, kunnen meer mensen van het Waterfront genieten. Verder zijn de gebruiksmogelijkheden nu grotendeels beperkt tot de zomermaanden. Met de genomen maatregelen wordt het Waterfront het hele jaar door aantrekkelijk voor de inwoners van Aalsmeer.

De twee hoofdelementen van het Waterfront zijn het creëren van een aantrekkelijke wandel- en fietsboulevard langs het water en de recreatieve aantrekkelijkheid van het Surfeiland vergroten.

Nabij het Surfeiland aan de Westeinderplassen in Aalsmeer hebben wij eind vorig jaar een bijdrage mogen leveren aan het realiseren van een prachtige outdoor fitnesslocatie met zicht op het water. De door ons geleverde fitnesstoestellen van edelstaal zijn in opdracht van MVO Groep geplaatst en zijn een onderdeel van diverse werkzaamheden langs de waterlijn. De fitnesstoestellen bestaan uit optrekstangen, een buikspierbank, stepboxen en lage stangen in 3 hoogten waarop diverse oefeningen kunnen worden gedaan. Op deze duurzame fitnesstoestellen geldt een garantie van maar liefst 10 jaar. De ondergrond bestaat uit valdempende rubberen tegels zodat er veilig op de toestellen gesport kan worden, maar dat er ook grondoefeningen kunnen worden uitgevoerd.