W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitnesstoestellen ‘Nature-line’ in Diemerpark

In opdracht van de Gemeente Diemen hebben wij verschillende fitnesstoestellen mogen leveren in het Diemerpark in Diemen. Voor nu nog even rondom voorzien van bouwhekken maar gereed om na de Corona perikelen lekker in de buitenlucht te kunnen sporten. De gemeente heeft gekozen voor de fitnesstoestellen uit onze ‘Nature’-line. Deze zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé i.c.m. edelstaal en hebben een natuurlijke uitstraling.

De gemeente heeft ervoor gekozen om twee groenstroken van ca. 50m2 te voorzien van een Multi-Tower, Dips Light, Bench, Gymnastic Bar, Push Up Light & Squat, een Step Up en een Back Trainer. De locatie bevindt zich binnen een drukke hardlooproute waar veel buurtbewoners en kantoorpersoneel kunnen hardlopen en wandelen. Sporters zijn vanaf heden dus verzekerd van een gevarieerd en compleet aanbod. De toestellen zijn voorzien van instructieborden voor de juiste uitvoering van de oefeningen. Ook het nabijgelegen hotel en haar personal trainers zullen gebruik gaan maken van de nieuwe fitness faciliteiten.

De toestellen zijn in samenwerking met KSP Kunstgras geplaatst.

Meer weten over onze outdoor fitnesstoestellen?

Wilt u meer weten over ons aanbod in outdoor fitness? Eén van onze medewerkers staat u graag te woord! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel