W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Partnership tussen Online Sports Academy en SportsLink

Online Sports Academy (onderdeel van W&H Sports) is sinds eind 2021 partner van SportsLink; een online sportcommunity waar sporters met elkaar en met diverse experts op het gebied van sport in verbinding worden gebracht om kennis te delen en zo het meeste uit hun passie voor sport te halen.

De platformen zijn een verlengstuk van elkaar. SportsLink is een community waarin sporters door middel van kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare content van experts informatie vergaren over alle facetten van sport, ongeacht hun niveau. Aan de achterkant vormt Online Sports Academy een platform waar coaches en sporters niet alleen unieke content en trainingsmethodes vinden, maar ook hun progressie kunnen beheren via een persoonlijk profiel.

Podcast

SportsLink heeft een podcast ‘Van het HOOFD naar het HART’ waarin zij tweewekelijks spreken met sporters, sportexperts en ondernemers over hun passie en innerlijke drive. De gasten vertellen over het realiseren van hun dromen, bespreken harde lessen, delen kennis en laten het hart spreken over hun vakgebied. Aanstaande vrijdag is onze collega Sander de Goede in deze podcast te gast. De podcast van SportsLink is te beluisteren via Spotify.  Zodra de podcast met OSA online is, zullen wij de link via onze social mediakanalen delen!

Ben je benieuwd naar de SportsLink-app en wil jij als sporter jouw ervaringen delen met collega-sporters? Download hem via de App Store of Google Play Store of ga naar: www.sportslink.nl.