W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

W&H Sports gaat zich ook steeds meer op performance richten

Wij willen graag een blijvend verschil maken op, rond en in het veld door het kwalitatief, hoogwaardig inrichten van sportaccommodaties en in het ondersteunen van verenigingen ter bevordering van hun ambities en prestaties. Naast sport- en inrichtingsmaterialen leveren wij ook steeds meer innovatieve materialen voor training en performance.

Zo zijn er in ons leveringsprogramma materialen voor training en performance te vinden die door hun technologische eigenschappen onderscheidend zijn maar ook trainingsmaterialen die door hun kwaliteit van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onder de eerstgenoemde groep vallen bijvoorbeeld de SmartGoals, het prestatie-analyse systeem van JOHAN Sports, de automatische ballenpomp, het USportfor camerasysteem en de HyperVolt. Onder de trainingsmaterialen vallen de Rebounder en de IVO Trainer. Voor openbare ruimtes hebben wij ook de SPORTbox in ons leveringsprogramma opgenomen. Dit is een opslagruimte voor (sport)materialen die op verschillende plekken kan worden geplaatst. Dankzij het robuuste ontwerp en vandalismebestendige deuren, zijn deze materialen veilig in de SPORTbox opgeborgen. De installatie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

SoccerPLAY

Ook bieden wij SoccerPLAY aan. SoccerPLAY is een online managementsysteem dat ontwikkeld is om bonden, clubs, voetbalscholen en individuele trainers zo goed mogelijk te ondersteunen in het ontwikkelen/opleiden van jeugdspelers.

In 2009 startte SoccerPLAY, in samenwerking met AFC Ajax, als één van der eerste in de sportwereld met het aanbieden van een compleet, didactisch en methodisch opgebouwd voetbaltrainingsprogramma voor trainers en spelers. Al snel vergaarde het platform wereldwijde bekendheid door het vermarkten van een sterke opleidingstructuur (volgens de Ajax filosofie) en samenwerkingen met verschillende bonden en professionele voetbalclubs. SoccerPLAY kent meer dan 800 oefenvormen die onderverdeeld zijn in verschillende leeftijdscategorieën. Daardoor kan het online voetbaltrainingsprogramma als leidraad dienen voor het jeugdbeleid van amateurverenigingen. De oefenstof biedt bestuurders, coördinatoren en jeugdtrainers ondersteuning en begeleiding bij het geven en samenstellen van voetbaltrainingen.

Via www.soccer-play.com kunnen trainers oefenstof bekijken en hiermee eenvoudig zelf een eigen training samenstellen, om deze uiteindelijk uit te printen en mee te nemen naar het trainingsveld. Alle gemaakte trainingen worden opgeslagen onder een eigen account, waardoor iedere trainer een eigen database van trainingen opbouwt.

 

Producten in dit artikel