W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Een pickleball baan aanleggen: van A tot Z!

Al jouw zorgen nemen wij uit handen!

Welkom bij W&H Sports, dé plek voor alles wat je nodig hebt om een geweldige pickleballbaan aan te leggen, van begin tot eind! Of je nu voor een buurthuis, een sportclub of een school aan de slag gaat, of gewoon lekker in eigen achtertuin, je bent bij ons aan het goede adres. We hebben het allemaal: van supersterke modulaire sportvloeren tot superhandige mobiele pickleballinstallatie– perfect voor elke plek. En het mooie is: onze adviseurs staan klaar met tips en advies om je door het hele proces te loodsen, van de keuze van het juiste materiaal tot de uiteindelijke installatie. Wacht niet en begin vandaag nog met pickleball!

Eigenschappen pickleball baan

Duurzaamheid gegarandeerd

Ontdek hoe onze modulaire sportvloeren en mobiele installaties weerstand bieden tegen slijtage en weersinvloeden.

Veiligheid voorop

Bij al onze producten staat veiligheid centraal, waardoor ze een betrouwbare en veilige speelomgeving bieden voor spelers van alle leeftijden.

Professionele installatie

Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elke baan perfect wordt geïnstalleerd, met precisie en aandacht voor detail. We gebruiken alleen de beste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat de baan niet alleen voldoet aan alle officiële specificaties, maar ook jarenlang meegaat.

Veelzijdigheid in gebruik

De pickleballbanen van W&H Sports zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan behoeften en situaties. De modulaire sportvloeren zijn voor zowel binnen als buiten.

Betaalbare kwaliteit

W&H Sports combineert kwalitatief hoogwaardige materialen met betaalbaarheid, om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Ondersteuning en service

Wij bieden een uitgebreide service vanaf het eerste advies en de aankoop tot de installatie en het langdurige onderhoud van jouw baan.

Alleen deze maand 10% korting

Modulaire sportvloer Ultimate Flow

De modulaire sportvloer Ultimate Flow is speciaal ontwikkeld voor maximale balcontrole, balstuit en grip. De sportvloertegels zijn van UV-gestabiliseerd polymeercomposiet met een afmeting van 37,4 cm bij 37,4 cm en een dikte van 1,24 cm. De tegel is voorzien van een zachte drainerende oppervlaktestructuur en biedt optimale grip in zowel droge als natte weersomstandigheden. De tegels zijn in diverse kleuren leverbaar. Het is de optimale sportondergrond voor o.a. pickleball. De garantie op onze modulaire sportvloeren bedraagt maar liefst 15 jaar en zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar. Bekijk hier de digifolder pickleball. Optioneel toe te voegen: LED-belijning, momenteel volop in ontwikkeling!
De modulaire sportvloer Ultimate Flow is speciaal ontwikkeld voor maximale balcontrole, balstuit en grip. De sportvloertegels zijn van UV-gestabiliseerd polymeercomposiet met een afmeting van 37,4 cm bij 37,4 cm en een dikte van 1,24 cm. De tegel is voorzien van een zachte drainerende oppervlaktestructuur en biedt optimale grip in zowel droge als natte weersomstandigheden. De tegels zijn in diverse kleuren leverbaar. Het is de optimale sportondergrond voor o.a. pickleball. De garantie op onze modulaire sportvloeren bedraagt maar liefst 15 jaar en zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar. Bekijk hier de digifolder pickleball. Optioneel toe te voegen: LED-belijning, momenteel volop in ontwikkeling!

Specificaties

Artikelnummer BFUP

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

  • Wat zijn de standaardafmetingen van een pickleballbaan?

    Een standaard pickleballbaan meet 13,41 meter lang en 6,10 meter breed. Dit omvat niet de ruimte rond de baan die nodig is voor veilige speelomstandigheden. Voor competitieve speelvelden raden we extra ruimte aan rond de baan om bewegingsvrijheid te garanderen.

  • Welke soorten vloermaterialen raden jullie aan voor een duurzame pickleballbaan?

    Wij bieden verschillende soorten vloermaterialen aan, waaronder modulaire sportvloeren die speciaal zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze vloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm en bieden uitstekende speeleigenschappen. Ze zijn ook 100% recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

  • Welke accessoires zijn essentieel voor een complete pickleballbaan?

    Naast de baan en het net, omvat een complete pickleballinstallatie ook hoogwaardige palen, netten, en duurzame belijningsmaterialen. Wij kunnen ook scoreborden en zitgelegenheden leveren voor toeschouwers, wat vooral belangrijk is voor competitieve speelvelden of gemeenschapscentra.

Pickleball in Nederland

Deze dynamische racketsport, die elementen van tennis, badminton en tafeltennis combineert, biedt speelplezier voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. In heel Nederland poppen pickleballclubs en -faciliteiten op, waardoor steeds meer mensen de kans krijgen om deze toegankelijke en sociale sport te ontdekken. Met zijn eenvoudige regels en lage instapdrempel is pickleball de perfecte activiteit voor zowel recreatieve spelers als competitieve sporters. Dit maakt pickleball niet alleen een sporttrend, maar ook een blijvend onderdeel van het Nederlandse sportlandschap.

Complete pickleball baan inrichting door W&H Sports

Modulaire sportvloeren voor pickleball

Een van de fundamenten van een goede pickleballbaan is de vloer. Bij W&H Sports leveren we hoogwaardige modulaire sportvloeren die speciaal ontworpen zijn voor de unieke eisen van pickleball. Onze vloeren bieden niet alleen uitstekende speeleigenschappen zoals optimale grip en veerkracht, maar zijn ook duurzaam en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

De installatie van onze modulaire vloeren is verrassend eenvoudig. De tegels klikken naadloos in elkaar, waardoor er snel een speelklaar oppervlak ontstaat zonder de noodzaak voor uitgebreide bouwwerkzaamheden. Dit betekent een minimale onderbreking van jouw faciliteit en een snellere doorlooptijd van projecten. Bovendien zijn onze vloeren makkelijk te onderhouden en indien nodig, eenvoudig te vervangen of uit te breiden.

Welke vloer raden wij aan? Dat is de modulaire sportvloer Ultimate Flow. Deze vloer blinkt uit in zijn vermogen om water snel af te voeren, wat cruciaal is voor outdoor gebruik waar weersomstandigheden zoals regen een rol kunnen spelen. De antislip-eigenschappen zorgen voor een veilige speelomgeving, terwijl de schokabsorptie de impact op de gewrichten van spelers vermindert, wat vooral belangrijk is bij een snelle sport als pickleball. De Ultimate Flow vloer is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch veelzijdig, beschikbaar in verschillende kleuren die passen bij elke setting of stijlvoorkeur. Met deze topkwaliteit vloer ben je verzekerd van een baan die zowel professioneel als duurzaam is, perfect voor zowel competitieve wedstrijden als recreatief spel.

Pickleball installaties in alle vormen en maten!

Naast topkwaliteit vloeren biedt W&H Sports ook complete pickleball installaties aan. Of je nu een permanente baan wilt aanleggen of op zoek bent naar een mobiele oplossing, wij hebben de expertise en apparatuur om aan jouw behoeften te voldoen. Onze pickleball installaties bevatten alles wat je nodig hebt om een volledige baan op te zetten: netten, palen, en lijnmarkeringen die voldoen aan de officiële standaarden van de sport.

Onze installaties zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Ze zijn robuust genoeg om de elementen te weerstaan en bieden tegelijkertijd de flexibiliteit om te worden aangepast aan verschillende locaties en instellingen. Daarnaast bieden wij een reeks accessoires en aanpassingen aan die kunnen worden toegevoegd om uw pickleball ervaring verder te personaliseren en te verbeteren.

Wij leveren van vaste pickleball installaties tot mobiele installaties en van ovale pickleballpalen tot mobiele pickleballpalen. Elk product is ontworpen met aandacht voor stabiliteit en veiligheid, zodat je zonder zorgen kunt genieten van elk spel. Of je nu kiest voor een vaste installatie die weer en wind kan weerstaan, of voor een mobiele set die je eenvoudig kunt opzetten en meenemen, W&H Sports zorgt ervoor dat je over de juiste uitrusting beschikt. Onze flexibele oplossingen zijn ideaal voor zowel tijdelijke evenementen als permanente sportfaciliteiten, wat ons een favoriete keuze maakt onder scholen, gemeenschappen en sportclubs.

Ervaar de kwaliteit van onze pickleballbanen zelf!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; dé specialist in pickleball in Nederland

Bij W&H Sports zetten we ons in voor de sport pickleball, een van de snelst groeiende sporten in Nederland en daarbuiten. Als dé specialist in pickleball bieden wij een complete service voor de totaalinrichting van pickleballbanen. Van de eerste ontwerpschets tot de uiteindelijke realisatie, wij begeleiden elke stap om ervoor te zorgen dat uw pickleballbaan niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en duurzaam.

Ontdek waarom jij moet kiezen voor onze pickleballbanen!

Maak een onderbouwde keuze.