W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Startschot project Neptunus Rotterdam

Tribunestoelen

Aanstaande maandag gaan wij officieel van start! In opdracht van de gemeente Rotterdam zullen wij 2300 nieuwe AVATAR tribunestoelen leveren en plaatsen in het Neptunus Familiestadion in Rotterdam. Het stadion is nu nog helemaal leeg maar daar komt snel verandering in. Bekijk hier de video van de huidige situatie!

Neptunus Rotterdam

Hoewel Neptunus van oorsprong eigenlijk een voetbalvereniging was, verwierf de club vooral bekendheid door haar prestaties in het honkbal. De honkbalafdeling werd opgericht op 3 mei 1943 en daarop volgde ook een softbal-tak. Het Neptunus Stadion is gebouwd in 1999. Het beschikt over ca. 2.500 vaste zitplaatsen terwijl er op de bovenste ring 26 overdekte skyboxen zijn gecreëerd voor sponsors.. Het buitenveldhek voldoet aan de internationale afmetingen (98m-120m-98m). Nationaal won Neptunus tot dusver het recordaantal van negentien titels om het landskampioenschap van Nederland en werd vijftien keer de beker gewonnen.

Meer weten?

Bent u op zoek naar tribunestoelen en zou u graag meer informatie ontvangen? Wij helpen u graag persoonlijk verder! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel