W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Afgerond seating-project in België

KSV Oostkamp heeft gebruik gemaakt van onze diensten op het gebied van seating. Het nieuwe complex van KSVO in België is bijna af en daarmee bijna klaar. Het sportpark ging afgelopen maanden flink op de schop en zit momenteel in de afrondende fase. Wij hebben hieraan mogen bijdragen door het leveren van tribunestoelen en het inrichten van alle kleedkamers.

De selectie kleedkamer van KSVO is voorzien van kleedkamercombinaties met wandbanken, kleedkamerstoelen en persoonlijke lockers (met pincodeslot) voor iedere speler. Uiteraard zijn de lockers en stoelen voorzien van de rode kleur van KSVO. Naast de selectie kleedkamer is ook de kleedkamer voor de bezoekende partij onder handen genomen. In deze kleedkamer is gekozen voor wandbanken met CR4- stoelen. Als laatste zijn er ook persoonlijke lockers geplaatst in de kleedruimte van de staf.

Tribune

In navolging van de kleedkamer, hebben wij ook een rol mogen spelen in inrichten van de nieuwe betonnen tribune. Wij hebben 310 CR5 tribunestoelen mogen leveren in de clubkleuren van KSVO. Door de witte stoeltjes komt de verenigingsnaam terug in de tribune. De montage van de stoelen is vakkundig uitgevoerd door onze montagepartner. De stoelen zijn rechtstreeks op het beton gemonteerd.

Wij bedanken KSV Oostkamp voor de mooie opdracht en de fijne samenwerking. Wij zijn verheugd dat we wederom een mooi project over de grens naar volle tevredenheid van alle partijen hebben kunnen afronden.