W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Meerdere atletiekprojecten in Amsterdam afgerond

Goed nieuws voor alle atletiekliefhebbers in Amsterdam! In de Gemeente Amsterdam is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het vernieuwen en renoveren van verschillende atletiekbanen. Onder andere AV Atos, AV’23, AAC Amsterdam en AV Phanos hebben nu nieuwe atletiekfaciliteiten!

Zo is de atletiekbaan op sportpark Elzenhagen, thuisbasis voor atletiekvereniging AV Atos, in zijn geheel vernieuwd. Wij hebben daar een rol in mogen spelen door het leveren van de beschermkooi voor discuswerpen (6 meter) en een beschermkooi voor discuswerpen/kogelslingeren. Bijzonder is dat de atletiekbaan, wanneer de atletiekvereniging of scholen er geen gebruiken van maken, toegankelijk is voor iedereen.

De atletiekbanen op sportpark Middenmeer (AV’23), sportpark Ookmeer (AAC Amsterdam) en sportpark de Schinkel (AV Phanos) zijn recent gerenoveerd. Bij deze atletiekbanen zijn tevens veel inrichtingsmaterialen vernieuwd en hebben wij het volgende mogen leveren: beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren, landingsmatten en overkappingen voor hoogspringen en polsstokhoogspringen, afzetbalken, blindbalken, kogelstootbalken, werpringen en steeplehorden.

Het project is in samenwerking met Gemeente Amsterdam, Kragten Advies- en Ingenieursbureau en CSC Sport voorbereid en uitgevoerd.

Producten in dit artikel