W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

AV Zeewolde vanaf nu ‘futureproof’ door Pacer2

AV Zeewolde

Op de atletiekbaan van AV Zeewolde is makkelijk te zien of dat haalbaar is door de lichten die langs de baan zijn geïnstalleerd. Wij hebben de atletiekvereniging, in samenwerking met SPORT Technologies, onlangs mogen voorzien van nieuwe (stalen) afwateringsgoten waarin de Pacer2 is verwerkt. De Pacer2 is een opvallende trainingsfaciliteit; een elektronische haas dat gebruikers stimuleert én informeert tijdens het hardlopen.

Op de atletiekbaan zijn goten geleverd van polyesterbeton en is er tevens een stuk afwateringsgoot geleverd van gewapend beton. Op deze manier voorkomt de vereniging dat er bij onderhoude schade wordt berokkend d.m.v. onderhoudsvoertuigen.

Afwateringsgoten

Wij zijn dealer van ACO Sport. ACO staat wereldwijd bekend voor haar kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek. Naast afwateringsgoten, verdeelschachten en zandvangelementen leveren wij ook opsluitbanden van beton met rubberen bovenzijde of van staalgewapend, gerecycled(vol)kunststof voor diverse sporttoepassingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze afwateringsgoten of de Pacer2? Neem dan contact op met één van onze medewerkers door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar

Producten in dit artikel