W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Buitenfitness installatie ‘Nature-line’ in Diemerpark

In opdracht van de Gemeente Diemen hebben wij verschillende fitnesstoestellen mogen leveren in het Diemerpark in Diemen. Voor nu nog even rondom voorzien van bouwhekken maar gereed om na de Corona perikelen lekker in de buitenlucht te kunnen sporten. De gemeente heeft gekozen voor de fitnesstoestellen uit onze ‘Nature’-line. Deze zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé i.c.m. edelstaal en hebben een natuurlijke uitstraling.

De gemeente heeft ervoor gekozen om twee groenstroken van ca. 50m2 te voorzien van een Multi-Tower, Dips Light, Bench, Gymnastic Bar, Push Up Light & Squat, een Step Up en een Back Trainer. De locatie bevindt zich binnen een drukke hardlooproute waar veel buurtbewoners en kantoorpersoneel kunnen hardlopen en wandelen. Sporters zijn vanaf heden dus verzekerd van een gevarieerd en compleet aanbod en worden door middel van de instructieborden goed op weg geholpen! Ook het nabijgelegen hotel en haar personal trainers gaan gebruik maken van de nieuwe buitenfitness installatie.

De toestellen zijn in samenwerking met KSP Kunstgras geplaatst.

Meer weten over onze outdoor fitnesstoestellen?

Wilt u meer weten over ons aanbod in outdoor fitness? Eén van onze medewerkers staat u graag te woord! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel