W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Fietsbrug van GreenMatter dekplanken met gripstrips in Rijswijk

De fietsbrug met gripstrips op sportpark Elsenburg in de gemeente Rijswijk.

Wij willen met GreenMatter de brug slaan naar een volledig circulaire (sport)omgeving. Met trots kunnen wij melden dat deze brug onlangs letterlijk is geslagen door de aanleg van een grote fietsbrug met gripstrips op sportpark Elsenburg in de gemeente Rijswijk. Het sportpark wordt grondig vernieuwd. Samen met de Rijswijksche Hockey Club (RHC), de Rijswijkse Wielren Vereniging De Spartaan,de Fietscrossclub Rijswijk en onder begeleiding van B.A.S. Begeleiding en Advies Sporttereinen ontwikkelt de gemeente de locatie tot een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en multifunctioneel sportpark.

Uniek aan deze brug is dat deze bestaat uit onze dekplanken vervaardigd van gerecycled kunstgras. Het versleten sportveld komt dus in een andere gedaante terug. De dekplank is glasvezelversterkt, UV-resistent en na einde levensduur 100% recyclebaar. De dekplanken zijn naast bruggen ook te gebruiken voor trappen en steigers. Dit project is een mooi voorbeeld hoe de gemeente Rijswijk het afval uit kunstgrasvelden laat terugkomen op een nuttige circulaire wijze.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Volop GreenMatter bij Radboud Universiteit Nijmegen

Voor de Radboud Universiteit Nijmegen is duurzaamheid een belangrijk speerpunt voor de korte én lange termijn. Marco van Beuningen denkt als Coördinator Beheer…