W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gaaslockers voor sporthal De Weeren en Eerbeekse Boys

Gaaslocker

Onze gaaslocker wordt veel toegepast voor voetbal, hockey, golf, cricket, honk- en softbal en is ideaal voor het veilig opbergen van diverse materialen. De gaaslockers zijn modulair opgebouwd. De maaswijdte van onze gaaslockers bedraagt 40×40 mm met een draaddikte van ø 3 mm. De gaasmat is in het frame gelast (randdraadprincipe®), zodat er zich aan de buitenkant geen uitstekende delen bevinden.

Sporthal de Weeren

In sporthal De Weeren te Amsterdam zijn 16 lockers in de maatvoering 600 mm x 1.200 mm x 600 mm diep geleverd en gemonteerd door onze plaatsingspartner SIP. De gaaslockers zijn verdeeld in drie units en op maat gemaakt voor de ruimte. De maaswijdte van de gaaslockers bedraagt 40 x 40 mm met een draaddikte van ø 3 mm. De lockers zijn gecoat in een lichtgrijze kleur (RAL 7035).

Eerbeekse Boys

Bij Eerbeekse Boys, uit het gelijknamige dorp Eerbeek, zijn 8 gaaslockers in afmetingen 145 x 225 x 80 cm geleverd. Hierbij zijn 4 lockers in de kleur zwart (RAL 9005) geleverd en 4 lockers kleur oranje (RAL 2005). De gaaslockers zijn door zelfredzaamheid van de eigen vrijwilligers gemonteerd en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn!

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over onze gaaslockers. Heb je verdere vragen of wil je meer informatie over de lockers ontvangen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0252 – 683300.
Naast onze standaard gaaslockers leveren wij ook maatwerk lockers en kasten. Deze gaaslockers worden geheel afgestemd op uw ruimte en uw wensen!

Producten in dit artikel