W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gemeente Amsterdam kiest voor ‘groene’ sportlocaties

Gemeente Amsterdam heeft meerdere outdoor fitnesstoestellen van Dr. Wolff geplaatst op Sportpark ‘t Loopveld in Amsterdam. De fitnesstoestellen zijn geplaatst op GreenMatter vlonders van gerecycled kunstgras. Binnenkort zal deze combinatie ook worden geplaatst op Sportpark Middenmeer.

Outdoor fitness

De outdoor fitness toestellen by Dr. Wolff zijn ontwikkeld volgens een sportwetenschappenlijk trainingsconcept. De toestellen van Dr. Wolff zijn geschikt voor ieder sportniveau. Elke training is anders door de multifunctionaliteit van de toestellen. Er kunnen oefeningen worden uitgevoerd op het gebied van kracht, core-stability en mobiliteit. De toestellen kunnen ook worden voorzien van een limoen/groen beschermingspolster.

Duurzame keuze

De toestellen zijn geplaatst op ‘GreenMatter‘ gerecyclede vlonderplanken. Hiermee kiest Gemeente Amsterdam voor duurzaamheid. De vlonderplanken zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De vlonderplanken zijn leverbaar in diverse afmetingen en te gebruiken voor vlonders, looppaden maar ook als deckplank voor bruggen. De producten van GreenMatter zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar.