W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gemeente Lansingerland kiest voor W&H Sports

Geleverde producten in gemeente Lansingerland.

In gemeente Lansingerland is onlangs een project succesvol afgerond waarbij verschillende verenigingen zijn voorzien van nieuwe sportfaciliteiten.

Inrichtingsmaterialen sportverenigingen 

Bij TOGB Voetbal zijn er twee volledig gelaste aluminium dug-outs geïnstalleerd. TOGB Handbal heeft eveneens geprofiteerd, met twee Benelux dug-outs inclusief gele en zwarte stoelen. Daarnaast zijn er twee handbaldoelen en vier inklapbare handbaldoelen voor het pupillenveld geplaatst. HBR heeft ook deelgenomen aan het project en heeft twee hockey dug-outs en twee hockeydoelen ontvangen. Tot slot heeft HVB acht inklapbare jeugdhockeydoelen ontvangen. Daarnaast heeft de gemeente zelf ook nog een SportBox in de openbare ruimte geplaatst, waar we al eerder over schreven.

Dit project is een mooi voorbeeld van samenwerking tussen gemeente en verenigingen om sportfaciliteiten te verbeteren. Zowel B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen als KYBYS hebben een belangrijke rol gespeeld in dit project. De aannemer die het werk heeft uitgevoerd is Antea Group.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Eerste SportBox in gemeente Lansingerland

De gemeente Lansingerland heeft onlangs besloten om een SportBox aan te schaffen, een innovatief initiatief om sportmaterialen op te slaan en toegankelijk te…