W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Klapbare jeugddoelen Amsterdam aangepast

Project Amsterdam

Het nieuwe pupillenvoetbal is de afgelopen tijd aan verschillende veranderingen onderhevig geweest. Door deze veranderingen hebben veel gemeentes en sportverenigingen aanpassingen moeten doorvoeren op de sportvelden. Één van die veranderingen is de positie van klapbare jeugddoelen op sportvelden. De gemeente Amsterdam heeft daarom voor gekozen om verschillende sportparken aan te passen. In totaal zijn er 16 klapbare jeugdoelen aangepast aan de nieuw normen van de KNVB. Hierbij zijn de dieptebalken aangepast van 4 meter naar 6 meter. Sport Installatie Partners heeft de demontage en montage van de klapbare jeugddoelen op zich genomen. Hierbij zijn de doelen opgehaald op de verschillende sportparken, vakkundig gereviseerd in Duitsland en vervolgens netjes teruggeplaatst op de gewenste bestemming. Veel van de klapbare jeugddoelen zijn ruim ca. 10 jaar geleden al aangeschaft bij W&H Sports en kunnen nu weer jaren dienst doen. Investeren in duurzame producten loont!

 

Klapbare jeugddoelen

De doelframes van de klapbare jeugddoelen, gemaakt van hoogwaardige ovale aluminiumprofielen (100 x 120 mm) met een wanddikte van 2,5 mm, zijn uitgerust met onze ingefreesde nethaken of kunststof nethaken. Onze nethaken zijn direct geïntegreerd in het doelframe (ingefreesd). Als een eenvoudige variant bieden wij u ook onze nieuwe nethaken van kunststof. Deze worden in het profiel gestoken zodat de haken niet uitsteken. Er zijn dus geen vastgeschroefde of vastgelaste haken op het doel aangebracht. Daarnaast kan het net eenvoudig worden opgehangen of weggenomen en het gevaar voor verwondingen is aanzienlijk verminderd. Na gebruik klappen de doelen weg tegen het balbeschermingsnet, hekwerk of barrières. Wanneer het doel in gebruik is, wordt het gefixeerd via een bodemframe dat inklapt (diepte 150 cm). De doelen kunnen worden beveiligd tegen ongeoorloofd gebruik.

Meer weten?

Wil je meer weten over de klapbare jeugddoelen van W&H Sports? Wij informeren u graag persoonlijk! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0252 683 300 of via emailadres [email protected].