W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mobiele telescopische tribune geleverd bij Under Armour

In navolging van BALR. & Tony Chocolonely kiest ook Under Armour voor de tribunes van W&H Sports!

De mobiele tribune zijn speciaal ontwikkeld voor ruimtes met meerdere gebruikers waar flexibele inzetbaarheid gewenst is. De mobiele telescopische tribunes zijn gemakkelijk manueel te bedienen en zijn voorzien van een hefsysteem waardoor deze door twee personen op gemakkelijke wijze door de ruimte verplaatst kunnen worden. Ze kunnen zowel individueel als gekoppeld gebruikt worden. De mobiele tribune van Under Armour biedt ruimte aan 17 personen en zal voornamelijk gebruikt worden bij presentaties. Op de tribune zijn onze G3-tribunestoelen gemonteerd. Zowel de tribune als de tribunestoelen zijn in een zwarte kleur uitgevoerd. De tribune is tevens voorzien van zwarte doeken om het geheel mooi af te werken.

Doordat de tribune op de eerste verdieping diende te worden geïnstalleerd is deze in delen geleverd en op locatie gemonteerd.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze mobiele en vaste telescopische tribunes? Aarzel niet en neem contact op met een van onze werknemers via [email protected] of 0252 – 683 300!

Producten in dit artikel