W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Modulaire sportvloer voor stichting Amarant

Geschikt voor alle sporten, onderhoudsarm, in diverse kleuren leverbaar en goede sporttechnische eigenschappen. Dat is de modulaire sportvloer van Versacourt. In de eerste week van april 2016 is bij Woonvoorziening Om de Haenen in Teteringen een schitterend project gerealiseerd. In opdracht van stichting Amarant hebben wij dit outdoor basketbalcourt gerealiseerd.

Zowel het leveren als het plaatsen is door W&H Sports uitgevoerd in samenwerking met Sportinstallatiebedrijf Van Vastenhoven.

Producteigenschappen

De tegels van deze sportvloer zijn gemaakt van polypropyleen polymeer en zijn voorzien van UV-stabilisatoren. Door de open bovenzijde en de grip-structuur een ideale ondergrond voor buitensporten. Naast de outdoor sportvloeren is het ook mogelijk om te kiezen voor een indoor sportvloer. De tegels hebben een levensverwachting van 25-30 jaar. Het revolutionaire ‘interlocking’-systeem zorgt voor een goede onderlinge verbinding en de juiste sporttechnische eigenschappen. Kijk op de website www.modulairesportvloeren.nl voor meer informatie.