W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw outdoor fitnesstoestel bij atletiekvereniging AV’23

Om atletiekaccommodaties functioneler en uitdagender te maken, wordt steeds meer nagedacht over de multifunctionele inzetbaarheid van de accommodatie. Naast dat de leden gebruik kunnen maken van krachttraining, biedt het ook kans om andere individuele sporters en groepen aan te trekken.

In opdracht van de Gemeente Amsterdam is er vorige week een outdoor fitnesstoestel geïnstalleerd op het sportpark Middenmeer nabij de atletiekbaan van AV’23. Het gaat hierbij om het Calisthenics multistation van onze Nature-line. De fitnesstoestellen van deze Nature-line zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé (Bongossi) en edelstaal en hebben daardoor een zeer natuurlijke uitstraling. Het bijzondere aan het sportpark is dat deze 365 dagen per jaar toegankelijk is voor iedereen. Dus ook voor niet-leden. Op deze manier kan iedereen gebruik maken van de faciliteiten die geboden worden.

Het Calisthenics multistation is niet het eerste toestel dat op deze accommodatie is geplaatst. Het nieuwe toestel komt namelijk direct naast een eerder geleverde Monkeybar te staan. Daarnaast hebben wij op Sportpark Middenmeer enige jaren geleden ook al een rol mogen spelen bij de ontwikkeling van een trimroute, die is voorzien van 11 outdoor fitnesstoestellen.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Trim- en fitnessparcours Sportpark Voorland / Middenmeer

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost en Train4Life hebben wij een trim- fitnessparcours op sportpark Voorland / Middenmeer gerealiseerd. Voor deze…