W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitnesstoestel op Marinebasis Parera

Eind vorig jaar was het Ministerie van Defensie op zoek naar een robuust outdoor fitnesstoestel voor de militairen die op het eiland gestationeerd zijn. Het Ministerie was specifiek op zoek naar een mobiele uitvoering, zodat deze niet vast in de grond verankerd hoefde te worden. Hierdoor waren graafwerkzaamheden en het aanbrengen van fundaties overbodig en het bijkomend voordeel was dat het toestel ook elders kan worden neergezet. Doordat de TURNBAR geheel naar eigen wens samen te stellen is, is een speciale uitvoering ontwikkeld zodat de militairen specifiek kunnen trainen aan hun fysieke gesteldheid. Als ondergrond is gekozen voor valdempende rubberen tegels zodat er veilig kan worden gesport.

De outdoor fitness toestellen van TURNBAR zijn vervaardigd van edelstaal en zeer robuust uitgevoerd. Iedere TURNBAR kan geheel naar eigen wens van de gebruiker worden samengesteld en kan zowel in een mobiele als vaste opstelling worden geleverd.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze outdoor fitnesstoestellen van TURNBAR (edelstaal)? Kijk dan hier! Voor verdere vragen of informatie kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].