W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitnesstoestellen op Curaçao

Outdoor fitness bij Marie Pompoen op Curaçao.

Voor twee outdoor fitnesslocaties op Curaçao hebben wij outdoor fitnesstoestellen mogen leveren. In totaal zijn er 15 fitnesstoestellen geplaatst op twee verschillende locaties bij Marie Pompoen aan de zuidwestkust van Curaçao. Eén project is in opdracht van MNO Vervat Curaçao NV en het andere project is in opdracht van de Curaçao Wegenbouw Maatschappij (dochteronderneming van Janssen de Jong Caribbean). Het project is voorbereid en begeleid door Civil Engineering Caribbean.

De outdoor fitnesstoestellen zijn onderdeel van een groot recreatiegebied dat wordt aangelegd. Daarnaast bestaat het gebied onder andere uit een speelplek, een skate-fietspark, wandelpaden, kiosken en palapa’s om naast de plaatselijke bevolking ook meer toeristen te trekken naar dit gebied!

‘NATURE’-line outdoor fitness

Er is bewust gekozen voor onze ‘NATURE’-line vanwege de natuurlijke uitstraling, wat perfect past bij dit gebied. De bevolking en de toeristen kunnen vanaf heden gebruik maken van de volgende outdoor fitnesstoestellen: de Monkeybar, de Battle Rope, de Gymnastic Bar, de Pull Up, de Bench, de Dips, de Dips Light, de Push up light & Squad en de Step Up.

Producten in dit artikel