W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Pickleball op een cruiseschip van Rivertech

Nieuwe mobiele pickleballinstallatie op het dek van een Rivertech cruiseschip.

Één van de schepen van Rivertech is voorzien van onze mobiele pickleballinstallatie. Rivertech organiseert cruises over de Europese rivieren. De riviercruise-industrie is een snelgroeiende markt, deze luxueuze en ontspannen manier om Europa per schip te ontdekken wordt door steeds meer vakantiegangers ontdekt. De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen in deze markt geweest. Zo werden de schepen steeds groter maar vooral ook luxer.

Mobiele pickleballinstallatie 

Om ook mee te groeien in de markt van riviercruises heeft Rivertech een van haar schepen voorzien van een pickleball veld met onze mobiele pickleballinstallatiePickleball is een groeiende sport en zeer toegankelijk. Je speelt het met een racket en is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Je hoeft geen ervaring te hebben in de racketsport en daarom is het een leuke sport voor vakantiegangers op een cruiseschip. De mobiele pickleballinstallatie is gemakkelijk te verplaatsen, zo neemt het geen onnodige ruimte in beslag. Ideaal voor op een scheepsdek dus!

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Pickleball is in opkomst in Nederland, maar wat is het precies?

De sport pickleball klinkt waarschijnlijk nog niet heel bekend voor de meesten. Dit komt omdat het in Nederland een relatief nieuwe sport is.…