W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Beschermkooi gemakkelijk verplaatst door schroeffundaties

In samenwerking met B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen en in opdracht van de Gemeente Nieuwegein hebben wij de beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren bij atletiekvereniging Atverni verplaatst. Door de renovatiewerkzaamheden aan de atletiekaccommodatie veranderde de lay-out waardoor de beschermkooi op een nieuwe positie geplaatst moest worden. Een aantal jaar geleden was de kooi door ons al geplaatst en was rekening gehouden met een eventuele toekomstige verhuizing.

De beschermkooi kon gemakkelijk worden verplaatst doordat deze enkele jaren geleden in schroeffundaties was geplaatst. In tegenstelling tot betonnen fundaties, kunnen schroeffundaties eenvoudig worden hergebruikt. De oude schroeffundaties zijn met een hydraulische machines op de locatie eruit gedraaid en op de nieuwe positie weer geplaatst. Nadat alle schroeffundaties waren aangebracht, is de kooi weer opgebouwd.

Schroeffundatie

De voordelen van schroeffundaties zijn: kosten- en tijdbesparend, graven is niet nodig, geen beton nodig, een milieuvriendelijke fundatiemethode, een lange levensduur en hergebruik is mogelijk.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze methode? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen jou graag meer en kunnen jou van deskundig advies voorzien. Je kunt onze projecten ook volgen via onze FacebookpaginaInstagram of nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Producten in dit artikel