W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Speedhockeycourt geleverd in Delft

Hockeyclub Hudito uit Delft beschikt vanaf nu over een speedhockeycourt op het complex. Wij wensen de hockeyclub veel spelplezier toe!

De naam van het court zegt het al, het spel kan snel gespeeld worden doordat de bal altijd binnen de boarding blijft en het veld relatief klein is. Kleine partijvormen zorgen voor veel balcontacten, dit maakt het gebruik van het speedhockeycourt dynamisch en leuk! Ook kun je naast het court individueel je skills trainen op een aantal kleine veldjes. Op het hekwerk staan per veldje oefeningen die uitgevoerd kunnen worden. Dit speedhockeycourt is gepersonaliseerd in de clubkleuren en ook het logo is erin verwerkt.

Het vrijstaande court bestaat uit aluminium voetstaanders met boardingpanelen die aan de binnenzijde zijn voorzien van 12 mm rubber granulaat. De boarding is geheel aluminium. Het court in Delft is voorzien van 2 mini hockeydoelen met netten (nog niet op de foto’s). De voetsteunen worden door extra stutten versterkt en zijn geheel vervaardigd uit aluminium.

Producten in dit artikel