W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Stadionstoelen voor Belgische profclub

Beerschot VA speelt haar thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion van België. De Belgische profclub wil het 101 jaar oude stadion goed blijven onderhouden en heeft dit recent tot uiting gebracht door het plaatsen van 152 nieuwe stadionstoelen op de eretribune.

De 152 AVATAR premium tribunestoelen zijn, met 85 vloersteunen, gemonteerd op de houten ondervloer van de eretribune. Deze tribunestoelen zijn voorzien van kussens op de zitting en de rugleuning.  Hiermee kan Beerschot de gasten op de eretribune een goed zitcomfort aanbieden gedurende de wedstrijd. Daarnaast passen de stoelen goed bij de clubkleuren en bij de kleuren die in het stadion worden gebruikt.

Wij wensen K. Beerschot VA veel plezier met onze stoelen, maar ook succes in de competitie! Met deze stadionstoelen hebben wij het volste vertrouwen in een goed seizoen!

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Nieuwe stadionstoelen voor Beerschot

Voor de aanvang van het nieuwe seizoen wilde de Belgische topclub haar stadion van een upgrade voorzien in de vorm van nieuwe tribunestoelen.…

Ambitieus Almere City FC breidt verder uit

De accommodatie van Almere City FC is, bijna de gehele zomerstop, onderhevig geweest aan verbouwingen. De landelijke kunstgras-discussie heeft geleid tot een overstap…