W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

SV&HV Schiedam kiest voor nieuwe dugouts

Dug-outs SV&HV Schiedam

In de afgelopen weken hebben wij (in samenwerking met ons label Preau Sports) twee dug-outs voor honk- en softbal mogen leveren bij honkbalvereniging SV&HV Schiedam. Het gaat hierbij om twee dug-outs met een lengte van 9 meter en twee dugouts met een lengte van 11 meter. Hierbij was onze vaste montagepartner Sport Installatie Partners verantwoordelijk voor de plaatsing en montage.

Dug-outs voor honkbal en softbal

De aluminium dug-outs voor honkbal en softbal zijn voorzien van TRESPA platen, hebben een zitbank van multiplex met opbergruimte achter de zitbank en zijn voorzien van kledinghaken. De afmetingen zijn als volgt: hoogte 220 cm, diepte 150 cm. De dug-outs zijn in diverse lengten leverbaar. Optioneel is een extra opbergruimte voor materiaal met afsluitbare deur. SV&HV Schiedam heeft gekozen voor 2 dug-outs met een lengte van 9 meter en 2 dug outs van 11 meter. Daarbij zijn 2 dug outs voorzien van een aangesloten opbergruimte voor materiaal (260cm lengte).

Levering en montage

Voor het transport van de dug-outs voor honk- en softbal waren drie vrachtwagens nodig. Eenmaal in Schiedam aangekomen, werden de dug-outs geïnstalleerd door onze vaste montagepartner Sport Installatie Partners.

Producten in dit artikel