W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Unieke verbouwing businesstribune ADO Den Haag

ADO Den Haag

Bij ADO Den Haag zijn er de afgelopen jaren verschillende renovaties verricht aan de tribunes en businesstribune van het Cars Jeans Stadion. Ook dit jaar stond er een mooi project op de agenda, namelijk: een uitbreiding én aanpassing van de businesstribune. W&H Sports heeft hier 86 nieuwe business seats mogen leveren. De stoelen zijn geleverd in de karakteristieke kleuren van de club en voorzien van een clublogo. De stoelen zijn geherpositioneerd waardoor er om de twee business seats een ruimte is vrijgehouden voor op maat gemaakte tafels. Om hier ruimte voor te maken zijn er om en nabij 200 oude tribunestoelen verwijderd. De business seats zijn vakkundig gemonteerd/geplaatst door onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners.

Primeur

Met deze aanpassing heeft ADO Den Haag een primeur te pakken want zij worden hiermee de eerste club in Nederland die horecaservices gaat verrichten aan tafel van de supporter.

Meer weten?

Al met al een interessant en uitdagend project afgerond! Meer weten over onze tribunestoelen of business seats? Klik dan hier!