W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Rabo EuroHockey championships 2017 in Wagener Stadion

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang om over een paar weken het EK Hockey van start te kunnen laten gaan. Van 18 tot en met 27 augustus vindt in het Wagener Stadion het EK hockey plaats. Het Wagener Stadion is gebouwd in 1938 en is vernoemd naar de toenmalige voorzitter van de hockeyclub Amsterdam, Joop Wagener sr. Sinds 1980 is het stadion eigendom van de KNHB.

Er strijden op het Rabo EuroHockey Championships 2017 in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Bij de mannen zijn Oostenrijk, België, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Polen en Nederland gekwalificeerd. Bij de vrouwen gaat de strijd tussen België, Tsjechië, Engeland, Spanje, Duitsland, Ierland, Schotland en Nederland.

Voor het EK Hockey is onder andere de hoofdtribune van het Wagener Stadion verbouwd. In navolging van het WK Hockey 2014, waar wij de doelen en dug-outs hebben mogen leveren, zijn wij nu wederom offical event supplier. Voor het komende EK hebben wij voor de nieuwe hoofdtribune 1900 tribunestoelen mogen leveren. Het zijn 1900 klapstoelen van het model Avatar; stoelen die ook in het AFAS stadion van AZ geplaatst zijn.

Wij wensen de Nederlandse dames en heren heel veel succes!