W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

4 km aan reclameprofielen geleverd!

Reclameprofielen

Het is vaak een ondergeschoven kindje. Iets waar je niet aan denkt als er wordt gevraagd wat er allemaal op of langs het sportveld staat. Toch is bijna elk hoofdveld voorzien van sponsorborden. Sportverenigingen zijn namelijk meer dan ooit afhankelijk van sponsoren. Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden om sponsoren zichtbaarheid te bieden maar een reclamebord is wel één van de meest conventionele opties. Geregeld krijgen wij de vraag of wij dergelijke profielen kunnen leveren en daarom hebben wij besloten een ‘klein’ item aan de reclameprofielen te wijden. Dit jaar hebben wij namelijk meer dan 4000 strekkende meters aan reclameprofiel mogen leveren bij onze opdrachtgevers!

reclameprofielen

Producteigenschappen

Onze reclameprofielen zijn een railsysteem waarin reclameborden kunnen worden aangebracht en worden aangeboden in geanodiseerde en brute uitvoering. Omdat het bovenprofiel voorzien is van extra ruimte, zijn de reclameborden (zonder schroeven) makkelijk en eenvoudig te plaatsen in het railsysteem. Met zuignappen kunnen de reclameborden eenvoudig worden verwisseld. De profielen zijn voorzien van peesstrips ter voorkoming van het ´klapperen´ van reclameborden (geluidsreductie). Ook zorgt het ervoor dat de reclameborden goed geklemd zitten.

P.S. Kiezen voor sponsorborden kan natuurlijk altijd! Maar sinds kort bieden wij ook LED-boarding aan waardoor er commercieel nóg meer kansen zijn voor verenigingen. Hoewel wij deze soort boarding nu nog vaak in de hoogste divisies terugzien, zijn er steeds meer amateurverenigingen die de commerciële voordelen zien van dergelijke boardings.

Meer weten?

Meer weten over onze robuuste reclameprofielen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0252 – 683 300.

Producten in dit artikel