W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Hoe onze scheidsrechtersstoelen in een expositie zijn beland

Doorgaans staan onze scheidsrechtersstoelen naast tennisbanen, atletiekbanen of zwembaden. Daar hebben de stoelen voornamelijk een dienende functie, namelijk het bieden van overzicht. Onlangs kregen wij echter een aanvraag voor de stoelen van een geïnteresseerde met compleet andere plannen..

Expositie

Het Hem is een enorm cultuurcentrum in Zaanstad, geïnitieerd door Alex Mulder (72). Het cultuurcentrum, gevestigd in een oude munitiefabriek, opende 21 juni jongstleden haar deuren. De kunstruimte werd geopend met een tentoonstelling vol hiphopcultuur. Onderdeel van de expositie zijn tevens twee scheidsrechtersstoelen die uitzicht geven over het Noordzeekanaal. Hoe onze stoelen daar terecht zijn gekomen is nog steeds een interessante vraag maar het eindresultaat mag er zeker zijn! Iedereen die geïnteresseerd is, kan op onze stoelen kijken naar voorbijvarende schepen.

Scheidsrechtersstoelen

De scheidsrechtersstoelen hebben dus een ietwat andere eindbestemming dan wij doorgaans gewend zijn. De scheidsrechtersstoel is vervaardigd uit aluminium en is inklapbaar. Het product wordt inclusief schrijftafel geleverd. Hoewel wij denken dat die voornamelijk als tekentafel gebruikt zal worden.

Producten in dit artikel