W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Scoren voor een goed doel!

Afbeelding voor nieuwsbericht

Onze campagne Voetbal Veilig is misschien al wat langer bekend maar nieuw is dat wij nu een samenwerking hebben met stichting Make-A-Wish. Dit goede doel vervult de allerliefste wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Omdat wij bij willen dragen aan de maatschappelijke betrokkenheid is de volgende actie tot stand gekomen.

‘Scoren in en voor een goed doel’

Daarom is de actie ‘Scoren in en voor een goed doel’ tot stand gekomen. Om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uit te laten komen, wil W&H Sports graag het goede doel Make-A- Wish (maatschappelijk partner van Sport FM) ondersteunen. Van elk verkocht veilig verankerd of verzwaard verplaatsbaar doel tot einde van het jaar wordt € 50,- gedoneerd aan Make-A-Wish. Een win-win-situatie; kinderen kunnen veilig sporten en de liefste wensen van ernstig zieke kinderen kunnen uitkomen.

W&H Sports wil met de campagne ‘Voetbal Veilig’ een veiliger sportklimaat voor kinderen realiseren. Zij trekt hiervoor samen op met alle betrokkenen, zoals de sportbond, ingenieursbureaus, gemeenten en verenigingen. Een veiliger voetbalveld is alleen mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van verplaatsbare doelen die zijn verankerd of verzwaard, om te voorkomen dat ze omvallen. Betrokkenen weten vaak niet goed hoe ze met onveilige situaties om moeten gaan. Gebruikers van het voetbalveld moeten signaleren, zich verantwoordelijk voelen en gevaren melden. Onveilige situaties op en rond het voetbalveld zoveel mogelijk voorkomen. Dat is het doel van de campagne ‘Voetbal Veilig’. Aanleiding voor de campagne is een aantal ongelukken op voetbalvelden, veroorzaakt door bijvoorbeeld omgevallen doelen.

“Make-A-Wish Nederland werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Naast tijd en aandacht is ook geld nodig om die wensen te vervullen. Want behalve het regelen van alle praktische zaken rondom de wens, neemt Make-A-Wish Nederland ook alle kosten voor haar rekening. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er jaarlijks vervuld kunnen worden.”