W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

SmartGoals Urban SkillCourt heeft verbindende factor

Het aanbieden van een SmartGoals Urban SkillCourt door een gemeente of vereniging aan verschillende doelgroepen zoals bewoners, scholen, leden, etc., heeft vele voordelen. Een van deze  voordelen is dat het court een verbindende factor heeft voor een gezond en actief leven. Dit door het court open te stellen voor verschillende doelgroepen waarbij er ook nog een verdienmodel gekoppeld kan worden.

In opdracht van Vario Fields is voor voetbalclub Longa’30 een performance field gerealiseerd. Dit field maakt onderdeel uit van een nieuw, vitaal, multifunctioneel sportpark. In het beweegveld zijn onze SmartGoals palen geïntegreerd. Deze permanente opstelling van de SmartGoals slaat een brug tussen sporten en gamen waarbij men maximaal wordt uitgedaagd om zelfstandig of in een groep te trainen.

Vitaal sportpark

Om naast Longa’30, zoveel mogelijk mensen gebruik te kunnen laten maken van het performance field heeft de Stichting Accommodatie beheer een reserveringssysteem ontwikkeld. Hier kunnen bedrijven, scholen, bewoners, verenigingen, bootcampclubs, etc. aangeven wanneer ze gebruik willen maken van het veld. Een mooi voorbeeld hoe een performance field multifunctioneel ingezet wordt.