W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Speedhockeycourt + skillpark bij DHC Hudito

Hockeyclub Hudito uit Delft beschikt vanaf nu over een speedhockeycourt + skillpark op het complex. Bekijk de video voor het eindresultaat!

Hockeyclub Hudito beschikt vanaf nu over een speedhockeycourt op het complex. De naam van het court zegt het al, het spel kan snel gespeeld worden doordat de bal altijd binnen de boarding blijft en het veld relatief klein is. Kleine partijvormen zorgen voor veel balcontacten, dit maakt het gebruik van het speedhockeycourt dynamisch en leuk!

De hockeysport wordt steeds technischer en sneller. Een complete hockeyspeler heeft daardoor tegenwoordig veel ‘skills’ nodig. Csign Sports heeft daarom een hockeymat ontwikkeld met 3D obstakels om je stickhandeling, -snelheid en vaardigheid in kleine ruimte te trainen. Deze trainingstool bieden zij aan in de vorm van skillparken. Naast het court bij Hudito bevindt zich zo’n skillpark om individueel de technische hockeyvaardigheden te verbeteren. Op het hekwerk staan per veldje oefeningen die uitgevoerd kunnen worden.

Dit speedhockeycourt is gepersonaliseerd in de clubkleuren en ook het logo is erin verwerkt. Er komen uiteraard nog netten in de doelen te hangen.

Producten in dit artikel