W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Sport- en inrichtingsmaterialen weer nieuw leven ingeblazen

De gemeente Amsterdam had ons enige tijd geleden gevraagd om op Sportpark Middenmeer bij voetbalvereniging SV Real Sranang en op sportpark Buitenveldert bij voetbalvereniging SC Buitenveldert, een onderhoudsronde te lopen om te kijken of er gebreken waren aan de sport- en inrichtingsmaterialen.

Hieruit bleek dat verschillende doelen en dug-outs een apk-beurt nodig hadden. Onze installatiepartner Stukart heeft deze doelen voorzien van nieuwe netten en nieuwe bandjes die het grondraam omhoog houden. Verder zijn missende en kapotte onderdelen vervangen.

De dug-out hebben wij een tweede leven gegeven doordat er nieuwe GreenMatter bankplanken in gemonteerd zijn. Hierdoor zijn de dug-outs ook meteen een stuk duurzamer. De bankplanken zijn  namelijk gemaakt van gerecycled kunstgras.

Het is niet altijd noodzakelijk om verouderde sportmaterialen meteen te vervangen. Soms kunnen ze met wat aanpassingen nog een ronde mee. Om ook de veiligheid op een sportpark te verhogen, is het raadzaam om structureel zichtcontroles op sport- en inrichtingsmaterialen in te plannen. In samenwerking met Data Control bieden wij een digitaal onderhouds- en beheerplan aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten, visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden.