W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Sport lockers, de final touch voor jouw kleedkamer!

In verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren.

Sport lockers zijn een essentieel onderdeel van een sport kleedkamer. Deze kluisjes zijn de final touch op elke kleedkamerinrichting van een sportvereniging. Wij leveren de lockers in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Zo zijn de sportlockers verkrijgbaar als hout en staal. Alle producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn beschikbaar in elke kleur. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de sportlockers te laten aansluiten op de kleedkamerinrichting van de club. Daarnaast zal de opbergfunctie van de locker zorgen voor een veilig, opgeruimde ruimte.

Eigenschappen van de sportlocker

Opbergruimte

De belangrijkste eigenschap van een sportlocker is de opbergfunctie. Nooit meer een rommelige kleedkamer. Ga voor een veilige en opgeruimde kleedkamer.

Custom made

De sport lockers kunnen aan de wensen van u worden aangepast. De kluisjes zijn in meerdere kleuren en varianten beschikbaar.

Beveiligingssysteem

De sport lockers zijn voorzien van cilindersloten, daarnaast kunnen de lockers ook van een beveiligingssysteem met pincode worden voorzien.

3D weergave

Wij bieden de mogelijkheid tot een 3D weergave van de lockers. Hierdoor kunt u een duidelijk beeld vormen van de kluisjes.

Naamplaathouders

Optioneel kunnen op de sport lockers naamplaathouders en nummerplaatjes worden bevestigd.

Uitstraling

De sport lockers zijn een mooie toevoeging voor de uitstraling van uw kleedkamer. De lockers zijn in veel verschillende situaties te gebruiken.

Interesse? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Kleedkamerbank met WH-CR4 en lockers

Kleedkamerbank met CR4 stoelen, inclusief veiligheidshaken en persoonlijke lockers per zitplaats. De lockers kunnen voorzien worden van pincodesloten, naamsbestickering en nummerbestickering. In verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.
Kleedkamerbank met CR4 stoelen, inclusief veiligheidshaken en persoonlijke lockers per zitplaats. De lockers kunnen voorzien worden van pincodesloten, naamsbestickering en nummerbestickering. In verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Bel nu voor meer informatie:

Veelgestelde vragen

Extra informatie over sport lockers en W&H Sports

Combinatie sport lockers en kleedkamerbank

Naast de sport lockers die wij aanbieden bieden wij ook een combinatie aan van lockers en kleedkamerbanken. Enorm handig voor teams in onder andere: voetbal, hockey en basketbal. Door de combinatie van beide producten is uw kleedkamer voorzien van een onmisbaar deel van de kleedkamerinrichting. De kleedkamerbank is voorzien van CR4 stoelen inclusief veiligheidshaken. Deze zijn in diverse afmetingen en kleuren te verkrijgen. Naast de CR4 stoelen hebben we ook nog andere banken en stoelen beschikbaar, voor meer informatie, zie kleedkamercombinaties.
Graag adviseren wij u in de inrichting van uw nieuwe of bestaande kleedruimte. Het is ook mogelijk om bestaande houten banken te voorzien van tribunestoelen waardoor een bestaande kleedruimte een moderne uitstraling krijgt. Met behulp van een 3D weergave kunnen wij u een goed beeld geven van uw wensen en de uitstraling van de kleedkamerruimte.

Er zijn meerdere clubs die deze combinatie ook zagen zitten, voorbeelden hiervan zijn onder andere: VV Katwijk, Almere City en SV Kampong.

Duurzaamheid W&H Sports

W&H Sports is een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Dagelijks zijn wij bezig met hoe we de kwaliteit, duurzaamheid, circulariteit en veiligheid van het bedrijf en onze producten kunnen verhogen. Dit komt tot uiting in de volgende initiatieven: GreenMatter en de take back & recycle service. Daarnaast proberen we door middel van ‘VoetbalVeilig‘ ons steentje bij te dragen aan veilige omgeving op de voetbalvelden.
Deze visie proberen we ook te verwerken in onze producten, zoals onze stadionstoelen. De stadionstoelen zijn 100% recyclebaar. Daarnaast wordt er efficiënt gebruik gemaakt van hulpbronnen, zodat het energieverbruik laag wordt gehouden en de afvalproductie wordt verminderd.

Een sport locker naar jouw wensen!

Voordelen W&H Sports

Snelle levering
Vaste montagepartner
Eén aanspreekpunt
Hoogwaardige materialen
Grote referenties
Deskundig advies

W&H Sports; de sport locker specialist van Nederland

W&H Sports staat voor kwaliteit en service. Onze sport is het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimten en stadions. Wij geven u graag deskundig advies over op welke manier u de kleedkamer kan inrichten. Sport lockers zijn een essentieel onderdeel van deze kleedkamerinrichting. Wij werken met een vaste montagepartner, hoogwaardige materialen en een snelle leveringstijd. De lockers kunnen naar uw wens worden samengesteld. Heeft u twijfels? Geen probleem dan kunt u gebruik maken van onze 3D weergave, hiermee krijgt u een duidelijk beeld van de uitstraling van de lockers.

Professionele sport lockers op maat

Nieuwsgierig? ⇩