W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Sint Boys kiest voor stoelreclame

SV Sint Boys DES is een voetbalclub uit het Noord-Hollandse dorp Sint Maarten, gemeente Schagen. De club werd op 27 augustus 1947 opgericht. Het eerste elftal komt uit in de Vijfde klasse zondag (2016/17). De clubkleuren zijn blauw, wit en zwart. Reeds in 2000 werd er een tribune gebouwd die later de naam Piet Kruijer kreeg toegewezen. Onlangs werd er besloten om deze tribune van nieuwe tribunestoelen te voorzien!

Stoelreclame

Aanvankelijk bestond de tribune uit houten zitbanken. Onlangs heeft het bestuur ervoor gekozen om deze banken te voorzien van tribunestoelen. Enerzijds om de clubkleuren te laten terugkomen in de tribune en anderzijds om nieuwe inkomsten te vergaren door de stoelen te laten voorzien van stoelreclame. Daarom zijn hier onlangs 162 CR4-tribunestoelen geleverd waarvan 100 stuks in een blauwe kleur en 62 stuks in een witte kleur. Door de zelfredzaamheid van vrijwilligers zijn alle stoelen netjes gemonteerd op de bestaande banken.

TAS Stadionreclame

TAS Stadionreclame verzorgt de stoelreclame door middel van een logohouder die op een tribunestoel bij verenigingen wordt gemonteerd. Tribunestoelen kunnen nu optimaal worden benut en voorzien van reclame. Dit zorgt voor extra sponsorinkomsten voor clubs. De houder is universeel en is geschikt voor bijna alle type tribunestoelen. Naast tribunestoelen is het ook mogelijk luxe business seats te voorzien van een bedrijfslogo of tekst.

Producten in dit artikel