Sport- en inrichtingsmaterialen

sv Marvilde opent nieuwe kleedkamers

sv Marvilde opent nieuwe kleedkamers

woensdag 27 februari 2019, 12:02 uur

nieuw kleedkamerssv Marvilde

S.V. Marvilde is in het rijke bezit van meer dan honderd vrijwilligers. Bijna een kwart daarvan heeft meegeholpen bij de bouw van nieuwe kleedruimtes. Door de sterke groei van het ledenaantal kwam de club steeds meer in de knel met haar kleedkamers. “De laatste twee jaren mochten wij 150 nieuwe leden verwelkomen waardoor het ledental richting de 650 gaat. Het zijn vooral meisjes. In 2015 startten we met één team, nu hebben we er al zeven. Bij jongens kun je ze dubbel bezetten, maar dat gaat niet met een jongens- en meisjesteam”, schetst Van de Meerakker de noodzaak van nieuwbouw.

Kleedkamers

Medio vorig jaar werd er daarom gestart met de bouw van twee ruime kleedkamers en doucheruimtes, toiletten, een onderhoudshok, ruimte voor de masseur, een scheidsrechterruimte en een techniekruimte. Wij hebben de kleedkamers mogen voorzien van kledinghaken en kleedkamer-/tribunestoelen. Zo zijn er 22 tribunestoelen geleverd in de kleur wit en de andere helft is geleverd in de kleur blauw. De stoelen zijn gemonteerd op zwarte wandsteunen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod voor de inrichting van uw kleedkamers? Eén van onze medewerkers staat u graag te woord. Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via info@whsports.nl.